Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, ötümsüz ortam koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde hizmetlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve vergili çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın kapıları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin taliı rabıta, yangın bapları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin fen ve başka özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara iyi biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve tütünın geçişini çelmek için özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve Yangın Kapısı Fiyatları güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page